GÜLİSTAN ATMIŞ - OKUL MÜDÜRÜ

15 Aralık tarihinde iSTANBUL İli Üsküdar ilçesinde doğdum.İlköğretimimi Yakacık Hasanpaşa İlkokulu,Ortaokulu Karabük Yenice Lisesi Orta Bölümünde,Liseyi Adana Erkek Lisesi Ve İsmet inönü Kız Meslek Liselerinde tamamladım.2003 Yılında Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden Mezun oldum.2020 Yılında da Alpaslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Alanında İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım. Okul Öncesi Değerler Eğitimi alanında 2 eserim ve halihazırda hayata geçireceğim 8 adet de Değerler eğitimi çalışmalarım bulunmaktadır.´´Emanet´´ adlı şiir kitabım mevcuttur.Hatay Medeniyetler Korosunda THM ve Adanadaki çeşitli Öğretmenler Korosunda TSM ve THM alanında profesyonel çalışmalarda yer aldım ve aktif olarak da yer almaktayım.6 Eylül 2021 tarihinden itibaren görevime devam etmekteyim.

4315272 4315272 Eposta