Mümine Hatun Anaokulu

Vizyon: Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak,yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmaya çalışmak ve projeler üretmek.Okul öncesinin önemi ve yararlılığı bilincini toplumumuza kazandırabilmek.

Misyon: Biz Mümine Hatun Anaokulu olarak • 48-60 aylık çocukların fiziksel, duygusal,zihinsel gelişimini sağlayarak • Yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturarak, • Onlara saygı, sevgi, işbirliği,sorumluluk, hoşgörü ve paylaşma gibi davranışları kazandırarak, • Çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen,geleceğe donanımlı,sağlam adımlarla ilerleyebilen bireyler yetiştirerek, • Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bir ortamda yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Başarılar: Beyaz Bayrağımızı Aldık.Yeşil Bayrağımızı Aldik.Beslenme Dostu Okul Sertifikamızı Aldık.Kahverengi Bayrağımızı Aldık.

Saatler: 7:30-12:30 12:30-17.30
Isınma: klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okullarda Orman Projesi..Eko-okul su Projesi..Bilim Kurdu Projesi..Beslenme Dostu Okul Projesi......Projelerimiz için çalışmalarımız devam etmektedir.

Telefon - 431 52 72

Belgegeçer -